САЙТ СТРАЙКБОЛА СЛАВУТИ
Четвер, 28.03.2024, 11:47 Вітаю Вас Гость
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Всього відповідей:
Статистика
Раскрутка сайта - регистрация в каталогах
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Ідеї/нововедення » Сценарії ігор » Операція "Анубіс"
Операція "Анубіс"
KalterДата: П`ятниця, 05.02.2010, 12:28 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 224
Репутація: 0
Статус: Offline
Операція “Анубіс”

НАШ час 2041 рік 19:00 по Києвському часу
Україна , тереторія чорнобиля розповзлася по всій тереторії і навіть почала зазіхати вже і на більші терторії, перйшла кордони Польщі, Німечинни, значну частину кордону Россії. Світ стоїть на порозі нового зародження життя.. ніколи вже не буде так як було колоись. Всі вчені світу розуміють що людина має пристосуватися до нового способу життя а бо зникнути на завжди.
Було затрачено неймовірно велику кількість світових коштів на нові розробки по моделюванню нової людини, і все марно, поки не стало відомо про технології які здавалосьби були втрачені назавжди......
Україна- тереторія світу яка вже давно перестала існувати як держава яка була в нашому поняття в період з 1991-2017рр. Устрій країни став суто військовим, чималі тереторії іноді цілі райони стали без людні за не можливості або складності там перебування, відповідно взагалі проживання мирного населення. В більшості на всій тереторії перебувають військові установи, лабараторії, міжнародні дослідницкі станції.
Також слід зазначити що є також деякі прошаркі в незначній кількості начселення які всештаки перебувають на тереторії України, а саме :
Сталкери- вільні збирачі власного життя
Бандитські угруповування-переважно складалися з у тікачів з інших країн де їм загрожувала смертна кара або довічне увязнення.
Деякі незаконі комерсанти — бізнесмени які утворювали чорний ринок торгівлею зброєю, виробництвом наркотиків, торгівля артефактів, і навіть людьми.
Також тереторія України ( надалі зони нового зародження, або просто зони ) насиляють різномантіні прояви радіаці:
Кровососи
Зомби
Псевдолюди и карлик-мутант
та багато іншої утварі

Оперативні дані

Спеціальними силами спец.організації науково війскової розвідки України було виявлено що і в наш час існує німецька підпільна організація “ФЕНІКС” яка і на далі продовжує шукати, де були сховані основні дослідницькі матеріали вчених “Рейха” по розрообці “Біомеханічної-Надлюдини”.

Справка : експеремент полягав у створенні “Біомеханічної- Надлюдини”, яка мала значну витривалість до велипротяжних походів, значну витривалість перебування під водою без кисня, здатність переносити важкі поранення, і зазнають мізерного впиливу до радіації .Ось це ї основні характеристи, все це вдалося розробити, і навіть були розроблені прототипи, які по деяких документах, було законсервовано в таємних лабараторіях.
З історичного джерела
З донесення одного з співробітників НКВД :
Почему Гитлер,фактически замкнув кольцо окружения советских войск в р-не Умани(43 тыс.сов.войск) в 1941г,приказал остановиться,развернуть основные силы в направлении Винница-Калиновка,чем поверг в изумлении Манштейна и Готта?,тем самым выпустив из"мышеловки" сов.войска,спешно отступающих бегством к Киеву? Очень просто: его очень интересовала территория в р-не Славута-Улашановка-Волыця ,даже сильнее,чем уничтожение 43000 сов.воинов.
2) почему Сталин,узнав об этом,пришел в неистовство,его даже не обрадавал"подарок "немцев по спасению частей Юго-Западного фронта?
3) а потому что,а вот теперь читайте внимательно....Гитлер и его соратники больше всего боялись,что бы советы не проникли в один из самых секретных объектов,построенных Гитлером,руками заключенных,которых массово расстреливали на Винничине и в самой Виннице. К этому объету рвался и Гитлер,даже в его генеральном штабе не многие знали о существовании этого сверхсекретного объекта под Славутой Хмельницкой области.Служба Канарисса доложила Фюреру о строительстве объекта еще в 1940г. Вы вправе спросить: и что это за объект и где он находится? отвечаю: этот объект и есть тайная лабараторыя Гитлера.... Он ее достроил,реконструировал,изменил. Лабаратория “АНУБІС” имела 4 этажа вглубь,немцы рядом построили вторым горизонтально-вертикальным ярусом еще 8 этажей вниз,успешно связав две шахты в единный комплекс, показав свое непревзойденное искусство фортификации,и все это выдолбано в очень твердых гранитах.Она построена так надежно,что свободно могла выдержать удар ядерной бомбы и не одной.
достроив лабараторию, немцы связали связью Винница-Ровно_Берлин,Винница_Харьков,Винница-Киев,всего было 6 кабелей,отыскали один,на глубине 36 метров шла ж/д ветка,ходил бронепоезд"Генрих".

 
KalterДата: П`ятниця, 05.02.2010, 12:28 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 224
Репутація: 0
Статус: Offline
Також, (було захоплено одного з рекрутів підпільної групи “ФЕНІКС”), з його слів стало відомо, що на Україну відряджено, ееспедицію у складі спецпідрозліла кращих бійців “ФЕНІКС” на чолі з вченими для пошуку втраченої гілки “WERWOLF” про яку було відомо лише самому Гітлеру і деякими його соратникам включаючи команду дослідників станції “АНУБІС” які і законсервували лабараторії.
Прошов час і наші розвідники дізналися місце дислокації експедиції “ФЕНІКС”. Яка вже встигла значною мірою дослідити місце можливого перебування таємних лабараторій “АНУБІС” і навіть можливо знайшла те що шукала!!!
Головний штабом СОНВРУ було принято рішення на основі розвід даних супутника , які показували про йнемовірну активність енергії за кординатами “ Хмельницька обл. Славутський район в центрі між селами с.Улашанівка-Перемишель-Волиця -в їх лісах “ вислати спеціальну групу по виявленю ворожої експедиції і подальшої її захоплення, а вразі неможливості цього знищення.

В цейже час міжнародній таємній крпорації по розробці зброї стало відомо про всі ці факти, і теж паралельно нашій спеціальній групі було вислано , добре навчену. екепіровану групу найманців під кодовою назвою “Цитадель” , задачою якої теж є виявлення групи “ФЕНІКС” та вивезення документів за межі України для подальшого їх дослідження.

Сторони учасники:

1.Група “ФЕНІКС”
2.Спеціальна група СОНВРУ ( спец.організація науково війскової розвідки України)
3.Група найманців “Цитадель” ( міжнародна корпораці по розробці і торгівлі зброї )
4.Бандити
5.Мутанти
6.Сталкери

Задачі груп у грі :

Група “ФЕНІКС”- виявлення таємних лабараторій , і подальший марш в точку евукуації.
Під час гри групі “ФЕНІКС” доведеться зіткнутися з Спеціальною групою СОНВРУ
перед точкою евокуації, розгадати ряд квесті при пошуку лабараторій.
Можливе зіткнення з мутантами які оберігають лабіринти лабараторій.

Спеціальна група СОНВРУ ( спец.організація науково війскової розвідки України)- виявлення диверсійної групи “ФЕНІКС” її знщення та доставка таємних документів в штаб СОНВРУ.
Під час гри необхідно буде розгадувати по маршруту слідування квести, також буде обовязковий бій з групою бандитів на їх базі.
Можливе зіткнення з мутантами які на теретрорії зони повсюди.

Група найманців “Цитадель” ( міжнародна корпораці по розробці і торгівлі зброї )- виявлення групи “ФЕНІКС” та вивезення документів за межі України .
Під час гри необхідно буде розгадувати по маршруту слідування квести, також буде бій з групою бандитів на їх базі, або з групою СОНВРУ відповідно до квестів які будуть виконувати групи на своїх локаціях ( обо з першими або з другими ) , обовязковий бій з групою “ФЕНІКС”
Можливе зіткнення з мутантами які на тереторії зони повсюди.

 
KalterДата: П`ятниця, 05.02.2010, 12:29 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 224
Репутація: 0
Статус: Offline
Бандити- бій з усіма учасниками по грі, згідно квесту, вилазкі і засади для інших груп, вимагання грошей за перепустку через свої тереторії.
Можливе зіткнення з мутантами які на теретрорії зони повсюди.

Сталкери- вільні гравці які мають найменший вплив від квестів та їх наслідків, мають можливість найматися до будь якої з груп гри за відповідні блага ( кулі, гранати, гроші “бутафорні-які можна міняти на інші речі”. Харчі smile ). також створення власної групи , на розсуд саміх учасників які будуть сталкерами.
Можливе зіткнення з мутантами які на теретрорії зони повсюди.

Мутанти/люди- їх ціль у грі валити всіх підряд крім себе подібних, за виконання не важких квестів збільшується їхній IQ. Що дає їм можливість керувати іншими і нападати групами, находження мап локацій інших груп для утворення засідок примітивного характеру. Мутанти маю право обирати самим на кого нападати !!!

Трохі про локацію гри :
Взагалі гра планується проводитися на весні 2010 року коли значною мірою буде тепло, так як гра буде тривати два дні ( будуть нічні квести ) на тереторія між селами Улашанівка-Волиця-Перемишель Славутського району.

На локації присутні Доти — типу бетон які мають 2-два поверха під землю (значною мірою безпечні кількістью 3шт , які будуть відгравати роль лабараторій.
Між ними невелекі лісні масиві радіусом 1км просіками між собою 100-200метрів.
Трохі лівіше від лабараторій 1,,2 км колишній аеродром від якого мало що лищилося ((
, що буде слуговати висадакою однієї з груп і подальшим початком гри.
В лісних островках буде дислакуватися банда бандитів. Трохі далі за островками лісових масилів далі в основному лісі буде точка евукуації де буде вирішено ісход загальної гри !!!!!
Пізніше виложу схему локації проведення гри. Гра і правила будуть дороблюватися. Квести будуть розрооблятися відповідно до місцевості. Та смислу гри ...

Також булоб чудово, якби надалі до розробки сценарію підключилися люди які мають досвід у даних справах. І просто людей з цікавою уявою.
В цюж тему викладаємо зауваження та пропозиції які я буду брати до уваги і редагувати відповідно сценарій !!!!

 
Форум » Ідеї/нововедення » Сценарії ігор » Операція "Анубіс"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Привет: Гость

Сообщения:

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Нас відвідали
Пошук
Друзі сайту

  • Український страйкбольний журнал"

  • Хмельницький страйкбол


  • Федерація страйкбола


  • Сайт клана SICCH


  • Старконовський страйкбол


  • Магазин "ШТУРМ"


  • Магазин "МІЛІТАРІСТ"


  • Магазин "British"

  • Команда Destroyers"
  • Банери
    Остані теми Форума
  • Відео з гри "Пятка" (1)
  • « РОЗВЕСЕЛИТИ ПЕРЕСМІШНИКА» - конкурс літпародій (0)
  • Анекдоти від душі (0)
  • WTS: Новые очки Bolle Silium (0)
  • зарядний пристрій Imax B6+БЖ (0)


  • <
    CТРАЙКБОЛ СЛАВУТИ&MDO; 2024 Безкоштовний хостинг uCoz